هدف این مجموعه ارائه پروژه (فقط متن فارسی), و مقالات سایت های معتبر با ترجمه فارسی برای دانشجویان, محققان, دانش آموزان و پژوهشگران و دسترسی سریع و آسان به مقالات معتبر جهانی است. جهت آشنایی بیشتر با موضوع مقاله, بخشی از چکیده آن ارائه شده است.

محل لوگو

پیوند ها

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 12
  • بازدید دیروز : 12
  • بازدید کل : 41529

مطالعه پلی فنول ها در دانه ها و برگ های گوار - (فقط متن فارسی)


مطالعه پلی فنول ها در دانه ها و برگ های گوار - (فقط متن فارسی)

تعداد صفحات: 13

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

گوار (سیامپوزیز تتراگونولوبا ال. تاوب) یکی از حبوبات مهم است, دانه های آن به عنوان منبع تجاری صمغ و به عنوان غذایی ارزشمند برای دام به استفاده می شوند. گزارش شده است که آرد گوار (ماده باقیمانده پس از استخراج صمغ) موجب کاهش رشد طیور و موش ها می شود و استفاده از مقدار اندکی از آن در حدود 7.5% در جیره غذایی مرغ موجب کاهش قابل توجه رشد و افزایش مرگ و میر پس از استفاده طولانی مدت می گردد. این کاهش رشد اشکال گوناگونی دارد و به پسماند صمغ و فاکتور آنتی تریپسین موجود در آرد گوار نسبت داده می شود. هرچند, دلایل عوارض شدیدا سمی آرد گوار هنوز نامشخص است. یکی دیگر از محصولات خانواده حبوبات, لوبیای خرنوب (سراتونیا سیلیکوآ), می باشد که آن نیز برای تولید صمغ گالاکتومانان استفاده می شود و اثر سمی آن بر موش و طیور گزارش شده است, اما در این نمونه, سمیت به حضور ترکیبات فنولی نسبت داده شده است. بعلاوه, تامیر و آلوموت گزارش دادن که تانن های خرنوب بر روی آنزیم های گوارشی اثر بازدارندگی دارند.

 

 


مبلغ قابل پرداخت 26,700 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳ مرداد ۱۳۹۶               تعداد بازدید : 467

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما